top of page
Byfjellen - Foto by Gustav Gullstrand

MEDLEMSKAP

Som medlem av stiftelsen Bergens Skog- og Træplantningsselskap støtter du vårt daglige arbeid med å tilrettelegge og ivareta skogen, veiene, turstiene og fellesområdene i byfjellet. Vi lever for å gi våre friluftsentusiaster enkel og trygg adgang til grøntområder og friluftsliv, og setter stor pris på alle bidrag. Et årsmedlemskap i stiftelsen koster 400 kroner. Medlemskapet gir deg tilbud om opplevelser i form av guidede turer, kart- og kompasskurs, familiearrangementer, samt tilgang på utleie av våre flotte lokaler på Øvre Bleken Gård.

Som stiftelse er vi helt avhengige av vårt kjære publikum, våre trofaste turgåere og ellers deg som ønsker at Bergens stolte smykke og naturlige treningssenter pleies og vedlikeholdes med en kjærlig hånd. Vi sørger for gode naturopplevelser, samtidig som vi er opptatt av å bevare skogen og naturen vår på best mulig måte.

Interessert i å følge vårt arbeid, turinspirasjon og få delt dine bilder på sosiale medier? Følg oss på Instagram og Facebook!

Leie av flotte lokaler

Vi tilbyr utleie av historiske lokaler i idylliske omgivelser. Som medlem av stiftelsen får du tilgang til leie av alle våre fire utleielokaler. Interessert?
Ta kontakt med oss!

Guidede turer

Selskapet tilbyr også guidede turer i byfjellene. Vi planlegger ny tur høsten 2023. Ønsker du å lære mer om skogen og fjellene rundt byen vår? turstier? Følg med på hjemmesiden og sosiale medier!

Mental helse

Det er ingen hemmelighet at tur i skog og mark har tydelig positiv effekt på vår mentale helse. Frisk luft, dagslys og bevegelse er alle kilder til forbedret livskvalitet! Forskning viser at aktivitet i friluft bidrar positivt til konsentrasjon, hukommelse og mental kapasitet, samtidig som det kan motvirke både depresjon og demens. 

Kurs

I I Bergens- Skog og Træplantningsselskap tilbyr vi blant annet kurs i kart- og kompass. Tilbudet gjelder for både store og små, og informasjon vil bli lagt ut på både hjemmeside og sosiale medier. Vi planlegger nytt kurs høsten 2023! 

Nærområdet

Vi vil tørre å påstå at vi har byens flotteste kontor. På tunet av Øvre Bleken Gård i Fløyveien har vi adgang til både Fløybanen, veier og stier - samtlige med unik utsikt og en ubeskrivelig frihetsfølelse. Kanskje går din neste tur i Fløyveien? Besøk oss gjerne på din vei.

Fysisk helse

Bevegelse i naturen har også tydelig positiv effekt på vår fysiske helse. Derfor ønsker vi i Bergens Skog- og Træplantningsselskap å bidra med tilrettelegging for bruk av naturens treningssenter, uavhengig hvordan du ønsker å benytte deg av den.

Utsikten fra kontoret til Bergens Skog- og Træplantningsselskap
Medlemsvilkår

1. Medlemsavtale

Ved innmelding og betaling av kr. 400, inngår du årsmedlemskap i stiftelsen
Bergens Skog- og Træplantningsselskap 
(org. 
938561001). Midlene fra medlemskapet blir benyttet til vedlikehold av og tilrettelegging for bruk av veier, stier og fellesområder
i Byfjellene i Bergen.

 

2. Pris og betaling

Betaling for medlemskap foregår gjennom Vipps Bedriftskonto, integrert med denne nettsiden, eller via faktura på mail, for den som ønsker dette. Prisen for årsmedlemskap i stiftelsen er kroner 400. Ved å logge deg inn og Vippse overnevnte beløp til Bergens Skog- og Træplantningsselskap har du blitt medlem for et år, og støtter vårt viktige arbeid i byfjellskogene!

3. Medlemskapets bindingstid
Ved innmelding i Bergens Skog- og Træplantningsselskap, binder du deg som medlem for det året du betaler for (inneværende kalenderår). Medlemskapet løper videre dersom vi ikke hører fra deg, og vi sender ut ny faktura eller Vippskrav pålydende kr. 400 for nytt årsmedlemskap ved årsskiftet
.
 

4. Avslutte medlemskap

Dersom du ønsker å avslutte medlemskapet, sender du oss en epost på medlem@byfjellskogene.no. Vi vil følgelig avslutte ditt medlemskap etter inneværende kalenderår, som allerede er betalt for. Oppgi gjerne årsak og/eller forslag til forbedringer.
Vi ønsker ikke å se deg gå!

Bli samarbeidspartner!

Vi setter pris på all støtten vi får og ønsker oss alltid flere samarbeidspartnere til videre arbeid i byfjellene. Ved spørsmål, idéer eller ønsker om å sponse,
ta kontakt med vår skogmester Asle Hovland: 

Telefon: 
+47 48420684
Epost: asle@byfjellskogene.no

Bilde av Skogmester Asle Hovland
bottom of page