Bergens Skog- og Træplantningsselskap tilbyr utleie av selskapslokaler

i herlige omgivelser like over Bergen sentrum.   

   

Øvre Bleken Gård / Sagen ligger like over Skansen, og skimtes midt på bildene over   


  Utsikt fra Øvre Bleken Gård / Sagen

 

Koselige selskap-/møtelokaler til leie for våre medlemmer.  Ikke medlem ? ; ikke noe problem - meld deg inn her.

 

For ytterligere info og forespørsler om leie; vennligst kontakt; booking@byfjellskogene.no evt telefon; 97969151

 

Dersom du ønsker en spesiell feiring i spesielle lokaler har du som medlem i stiftelsen Bergens Skog- og Træplantningsselskap anledning til å leie lokaler på Øvre Bleken gård.

Den gamle restaurerte gården ligger idyllisk til mellom Fjellveien og Skansemyren og består av våningshus, høyløe og "nybygget".

Tre ulike utleiemuligheter med ulike fasiliteter til benyttelse for barnedåp, konfirmasjon, bryllup, alt av åremålsdager og festligheter med venner og kjente etc.  Egner seg også for møter for bedrifter og foreninger.

 

 

 

Våningshuset
Våningshuset er oppført ca 1770, og er tunets smykke.
Ble benyttet som bolig stort sett av ansatte på Sagen eller av Skogmesteren med familie frem til litt ut på 1960-tallet.
Huset, som er oppført i mur med dype vindusnisjer, har flere ganger vært gjenstand for rehabilitering. Sist i 2016 da bygget ble tilbakeført til det opprinnelige så langt det var praktisk mulig. Flere innvendige detaljer er originale.
Våningshuset egner seg til anledninger man gjerne vil ha en spesiell og stilig ramme rundt. Her er plass til ca 20 gjester i den intime og flott belyste spisestue hvor de hvite murvegger med sine stearinlyskandelabre gir en lun og koselig stemning. De to langbord er utført etter gammel skikk, hvor ”høvdingen” eller andre hedersgjester skulle sitte ved bordenden.
I salongen er veggene originale, men interiøret for øvrig er samlet og gitt til huset av forskjellige interesserte entusiaster.


   Bildene over: Våningshuset   Bildene over: Våningshuset pyntet til fest                                         Blomsterprakt ved Løeloftet og Våningshuset