VELKOMMEN SOM MEDLEM !

VELKOMMEN SOM MEDLEM !

29.08.18 14:02 av Arne Hauge

Ja, takk – jeg vil gjerne støtte og/eller bli medlem i stiftelsen Bergens Skog- og Træplantningsselskap. Årsmedlemskap koster kun kr. 400,- Medlemskap gir deg blant annet tilgang til opplevelses- og guidete turer, kart- og kompass kurs, familiearrangementer og tilgang på flotte selskapslokaler (utleie). Tegn «Byfjellmedlemskap» og bidra til at Bergens Naturpark pleies og vedlikeholdes med en kjærlig hånd. Gode naturopplevelser for bergensere som er glad i byfjellene! (Artikkelbilde, fotograf Øystein Skålevik)

Les mer
Åpningen av Oppstemten

Åpningen av Oppstemten

19.09.18 09:16 av Arne Hauge

Offisiell åpning ble tirsdag 18. september 2018 klokken 1800 foretatt av statsminister Erna Solberg. I skikkelig bergensvær ble åpningen flyttet ned til Hesthaugen, og svært mange turglade mennesker gjorde åpningen til en fantastisk begivenhnet.

Les mer
Kulturminner

Kulturminner

03.08.18 10:51 av Arne Hauge

Byfjellene er fulle av fortidsminner. Vannene har vært brukt i mange hundre år til energiforsyning for industrien. Som eksempel kan nevnes møllene i Sandviken og Mølldalen. Flere godt bevarte ruiner fra gamle gårdsbruk samt rester av festningsverk og lagre fra okkupasjonstiden er også en del av kulturarven, samt gamle ferdselsveier o.l.

Les mer